I'm a superstar

Goddag.
Igårkväll beställde jag en sak. Eller två saker kanske det var. Jag har velat köpa det hur jävla länge som helst och nu gjorde jag det :) Så nu har jag världens bästa shampoo och balsam :) Robin betalade hälften, eftersom jag ska ha det hos honom :) Så gullig han är! För det är endå bara jag som ska använda det, han med sitt korta hår behöver ju inte använda det.
TIGI Bed Head Superstar Tweens (750ml) i gruppen Varumärken A-Ö / TIGI / TIGI paket och presentkit hos Bangerhead.se (607707)d:fi D.struct pliable Molding Cream 150g i gruppen Varumärken A-Ö / d:fi / Styling hos Bangerhead.se (42221)
Föresten tittade ni på melodifestivalen igår? Den klart bästa var ju Annas låt.
Jag äääälskar hennes röst! Alla andra bidrag var tråkiga och konstiga. Ett bidrag hade ju härmat en annan låt som faaaan, kan bara inte komma på vad den heter! Inte roligt när dem ska härma sådär.
-
Idag ska jag iallafall ligga i sängen hela dagen. Jippi, så himla roligt. Det enda jag ska göra är att gå ner till micron med vetepåsen. haha. Sen ska jag bara ligga och vänta på att mina beställningar ska komma :) Imorgon kommer det nog. Eller på tisdag. Har jag skrivit att jag köpt en jacka för 29:- ,den sitter perfekt på :) Alltså, den kostade ju mycket mer innan men man fick den billigare genom ellos en kort period. Jag fick den sista! Det var vad dem sa i telefonen iallafall. Fast så kanske dem säger till alla för att dem ska snabba sig att köpa. haha. Så lättlurad jag är ibland.